Hyppää sisältöön
Valvomossa tarkkailaan Kajaanin Veden prosessia

Ajankohtaista Kajaanin Veden työmaista

Saneeraamme vesihuoltoverkostoa ja laitteistoja vuosittain eri puolilla kaupunkia. Pyrimme ajoittamaan vesihuollon saaneerauksen vaatimat kaivutyöt mahdollisuuksien mukaan samaan aikaan katurakentamisen kanssa, jotta työt aiheuttavat asukkaille ja yrityksille mahdollisimman vähän haittaa.

Työmaakohteissa suunnitelluista vedenjakelun keskeytyksistä ilmoitetaan postilaatikkoon jaettavalla tiedotteella ja tällöin tiedottamisesta vastaa urakoitsija.

  • Saneeraamme vesijohtoverkostoa Kylmänkadulla, Kanervatiellä, Kanervapolulla, Rahkapolulla, Jäkäläpolulla ja Muurainpolulla. Urakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy. Työ käynnistyy kesäkuussa 2024 ja sen on määrä valmistua urakkasopimuksen mukaan 31.10.2024.

     

  • Saneeraamme jäteveden runkokaivoja Koukkutiellä. Urakoitsijana toimii Pyykkönen Yhtiöt Oy. Työn on määrä valmistua urakkasopimuksen mukaan 20.6.2024.

    Saneeraamme vesihuoltoverkostoa Hölkkätiellä, Kämppätiellä ja Nuohoojantiellä. Urakoitsijana toimii Koneurakointi A Tikkanen Oy. Työn on määrä valmistua urakkasopimuksen mukaan 30.8.2024.

Vedenjakelukatkoksista aiheutuu putkistoon virtaus- ja painevaihteluja, jolloin putken seinämästä voi irrota sakkaa, joka mahdollisesti voi värjätä tai sameuttaa veden hetkellisesti saneerausalueen kiinteistöissä tai jopa laajemmallakin alueella. Veden värimuutokset poistuvat juoksuttamalla talousvettä esim. ulkovesipisteen kautta kunnes vesi kirkastuu. Mikäli ongelma jatkuu veden juoksutuksesta huolimatta ota yhteyttä vesilaitokselle.