Hyppää sisältöön
Valvomossa tarkkailaan Kajaanin Veden prosessia

Ajankohtaista Kajaanin Veden työmaista

Saneeraamme vesihuoltoverkostoa ja laitteistoja vuosittain eri puolilla kaupunkia. Pyrimme ajoittamaan vesihuollon saaneerauksen vaatimat kaivutyöt mahdollisuuksien mukaan samaan aikaan katurakentamisen kanssa, jotta työt aiheuttavat asukkaille ja yrityksille mahdollisimman vähän haittaa.

Työmaakohteissa suunnitelluista vedenjakelun keskeytyksistä ilmoitetaan postilaatikkoon jaettavalla tiedotteella ja tällöin tiedottamisesta vastaa urakoitsija.

  • Ratakadun vesihuoltoverkoston saneeraus. Pääurakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy. Suunnitelman mukainen valmistumisaika on 30.7.2021.

  • Juolavehnäntien runkovesijohdon ja katualueen tonttijohdot. Pääurakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy. Suunnitelman mukainen valmistumisaika on 30.6.2021.

    Ketunpolun talousvesiverkoston saneeraus. Urakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy. Suunnitelman mukainen valmistumisaika on 30.6.2021.

  • Ei valmistuneita työmaita.

  • Kaupungin keskustan alueen kiinteistöjen etäluettavien vesimittareiden vaihtotyö omana työnä on käynnissä ja työt jatkuvat koko vuoden 2021.

    Ulkopuolisena palvelutyönä vaihdettavien mittareiden vaihtotyön jatkumisesta vuonna 2021 tiedotamme myöhemmin.

Vedenjakelukatkoksista aiheutuu putkistoon virtaus- ja painevaihteluja, jolloin putken seinämästä voi irrota sakkaa, joka mahdollisesti voi värjätä tai sameuttaa veden hetkellisesti saneerausalueen kiinteistöissä tai jopa laajemmallakin alueella. Veden värimuutokset poistuvat juoksuttamalla talousvettä esim. ulkovesipisteen kautta kunnes vesi kirkastuu. Mikäli ongelma jatkuu veden juoksutuksesta huolimatta ota yhteyttä vesilaitokselle.