Hyppää sisältöön

Häiriötiedote

Tiedotamme kaikkia Kajaanin kaupungin asukkaita vesihuoltopalveluiden keskeytyksistä ja häiriötilanteista verkkosivullamme sekä Facebookissa että häiriöviestijärjestelmän kautta. Häiriön laajuuden ja vakavuuden perusteella tiedotamme myös lehdistössä.

Tiedotamme myös mahdollisista vedenlaatuhäiriöistä, verkoston toimintahäiriöistä ym. asioista, joilla on vaikutusta häiriöalueella olevien asukkaiden arkeen ja toimintaan.

Häiriöistä tiedottaminen

 • Saamme häiriötiedotteiden lähettämiseen häiriöalueella asuvien asiakkaiden myös taloyhtiöiden (kerrostalot, rivitalot) asukkaiden matka- ja lankapuhelinnumerot suoraan operaattorilta, mikäli ne eivät ole salaisia.

  Matkapuhelimiin lähetämme tekstiviestin ja lankapuhelimiin soittaa robotti ja lukee viestin ääneen.

  Puhelinnumeroita ei käytetä muuhun kuin Kajaanin Veden ja mahdollisesti Kajaanin kaupungin tärkeiden palvelutiedotteiden lähettämiseen.

 • Viestiä kotiosoitteessa olevasta häiriöstä ei tule, jos numero on rekisteröity muuhun osoitteeseen (esim. työpuhelin), asukas on kieltänyt operaattoria luovuttamasta osoitetta tai numero on salainen. Henkilö, joka kuuluu em. ryhmään ja haluaa vastaanottaa viestit pitää hänen lisätä numeronsa tai päivittää osoitteensa järjestelmään tämän sivun lopussa olevan ohjeen mukaan.

  Jos henkilöllä on tavallinen liittymä, joka löytyy esim. numerotiedustelusta, ei henkilön tarvitse lisätä numeroa järjestelmään.

 • Kotiosoitteen lisäksi, voi osoitteen lisäämisen yhteydessä tilata palvelun koskemaan esim. työpaikan tai omaisen osoitetta, esim. liikekiinteistöä koskevat ilmoitukset voidaan ohjata tiettyyn esim. kiinteistönhoitajan puhelinnumeroon. Palvelun kautta voit myös päivittää tai poistaa tiedon järjestelmästämme.

Ilmoita salainen tai työnumerosi palveluun tai päivitä osoitetietosi järjestelmään alla olevan palvelun kautta

Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Toimi näin:

 1. Tilaa vahvistuskoodi puhelimeesi.
  Matkapuhelinnumero: Numero, johon vahvistuskoodi lähetetään
  Suorita En ole robotti -testi, jonka jälkeen
  tilaa vahvistuskoodi painikkeesta Lähetä vahvistuskoodi
 2. Sivulle ilmestyy kenttä, johon pääset saamasi vahvistuskoodin syöttämään.
 3. Kirjaudu sisään.
 4. Lisää haluamasi osoiteselite ja kirjoita katu, talonnro, postinumero ja kaupunki -kenttiin osoitetieto ja paina Hae-painiketta.
 5. Valitse Ehdotus kentän alasvetovalikosto osoite ja paina Tallenna-painiketta.

Järjestelmään syötetty osoite tulee olla kiinteistökohtainen. Se ei tunne rappu- tai huoneistokohtaisia osoitteita. Syötä osoite järjestelmään ilman rappu tai asuntonumeroa.

HUOM! Järjestelmän lähettämä vahvistuskoodi on istuntokohtainen. Aina, kun haluat kirjautua asiakasportaaliin, tulee sinun tilata uusi vahvistuskoodi järjestelmästä.